SALÁTY A LEHKÁ JÍDLA

Salát s červené řepy

Příprava: 10 minut

Celková doba: 10 minut

Množství: 2-4 porce

Náročnost: VELMI SNADNÉ

Bez lepku, bez cukr, low carb

SUROVINY:

  • 1 balení rukoly
    1 balení balkánského sýra nebo fetty (cca 180 g) 
    1 balení předvařené červené řepy (cca 500 g)
    1 PL dýňového oleje Nature Culture
    Čerstvě mletý pepř
    Dýňová semínka (lze použít i slnečnicová nebo úplně vynerchat)
    Balsamico ocet

POSTUP:

Na velký talíř přendejte celé balení propláchnuté rukoly a červenou řepu, kterou jste nakrájely na plátky nebo osminy, navrch přidejte balkánský sýr, pokapejte dýňovým olejem a balsamico octem. Nakonec přidejte čerstvě mletý pepř a dýňová semínka.
 
TIP: Můžete použít i čerstvou červenou řepu, kterou předem uvařte nebo upečte a oloupejte.